Громада на Рівненщині отримала планшети та портативні телемедичні діагностичні комплекси

Новенькі планшети  для школярів та портативні телемедичні діагностичні комплекси IDIS2GO для амбулаторій  днями отримала Привільненська територіальна громада

Це стало можливим завдяки ініціативі «Покращення доступу вразливих груп населення до якісних послуг», підтриманої проєктом «Посилення стійкості громад» (фаза ІІ), що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні (за фінансових підтримки уряду Великої Британії) у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією.

Так, Привільненська та Іваннівська амбулаторії загальної практики сімейної медицини отримали два портативні телемедичні діагностичні комплекси IDIS2GO. Отримане в рамках проекту обладнання сприятиме роботі лікарів в процесі діагностики функцій та періодичного нагляду за пацієнтом в процесі лікування або реабілітації; зборі, передачі та зберіганню інформації про показники діяльності (фізіологічні параметри) пацієнта, − кажуть в громаді.

Водночас, педагогічні працівники громади отримали новенькі планшети, що стануть потужною підтримкою у наданні якісних освітніх послуг, зокрема, діткам з числа вимушених переселенців, що проживають на території Привільненської тергромади.