Гощанська лікарня отримала кисневий генератор

Гощанська центральна районна лікарня отримала Подарунок до Нового року – кисневий генератор.

Про це повідомив у Фейсбук голова Гощанської районної державної адміністрації Василь Романюк.

Це стало можливим завдяки участі Гощанської ЦРЛ у проєкті Благодійної організації «100% життя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), переможцем якого і став Гощанський медзаклад.

Кисневий генератор забезпечує потребу в кисні два відділення ЦРЛ:

  • відділення анестезіології та інтенсивної терапії,
  • операційний блок хірургічного відділення.

Тепер кисневі балони забезпечують резерв, а кисень до пацієнтів надходить із встановленого кисневого генератора. Якість кисню із генератора значно вища по якості від того, який надходив у балонах. Щодоби використовувалося в середньому близько 20 балонів кисню. Тепер лікарня має власний кисень.

Всю необхідну документацію на конкурс готувала команда лікарні на чолі з головним лікарем Галина Козяр-Грицак.

«Коли бачиш захоплення з яким розповідає про роботу кисневого генератора старший анестезист лікарні Руслан Остапчук то чітко усвідомлюєш, яке життєво-необхідне дороговартісне обладнання з’явилося у нашій лікарні», – підсумував Романюк.

 
Кисневий генератор в Гощанській лікарні

#кисень_для_життя Друзі! Подарунок до Нового року отримала Гощанська центральна районна лікарня - кисневий генератор. Кисневий генератор вже забезпечує потребу в оксигенотерапії два відділення ЦРЛ: – відділення анестезіології та інтенсивної терапії, – операційний блок хірургічного відділення. Тепер кисневі балони забезпечують резерв, а кисень до пацієнтів надходить із встановленого кисневого генератора. Якість кисню із генератора значно вища по якості від того, який надходив у балонах. Щодоби використовувалося в середньому біля 20 балонів кисню. Тепер ми маємо власний кисень. Це стало можливим завдяки участі Гощанської ЦРЛ у проекті на виконання безкоштовних робіт та поставку обладнання Благодійною організацією «100% життя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), переможцем якого і став наш медичний заклад. Всю необхідну документацію на конкурс готувала команда лікарні на чолі з головним лікарем Галина Козяр-Грицак. Коли бачиш захоплення з яким розповідає про роботу кисневого генератора старший анестезист лікарні Руслан Остапчук то чітко усвідомлюєш, яке життєво-необхідне дороговартісне обладнання з'явилося у нашій лікарні. Щиро дякую благодійний організації «100% життя» за підтримку та обрання саме нашої лікарні переможцем у даному проєкті. Ми працюємо для вас. P. S. Сам звук роботи обладнання дає надію на порятунок життя не одному пацієнту закладу, тому дане відео без музичного супроводу, а зі “звуком життя”. #USAIDsupport #HealthLinkSUPPORT Posted by Романюк Василь on Thursday, December 31, 2020

 


Район.in.ua