Чергова волонтерсько-капеланська місія в зону ООС

З 9 по 14 січня 2022 року, з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона, тривала волонтерсько-капеланська місія клірика Свято-Воскресенського кафедрального собору Рівного протоієрея Сергія Сергійовича Лучаніна в зону ООС.

На бойові позиції в Авдіївці, Пісках, Карлівці, Верхньоторецькому та поблизу Широкіного була доставлена зібрана прот. Сергієм гуманітарна допомога та технічні засоби для бійців 1-ШР ДУК ПС, 3-МСР ДУК ПС, 36-ОМБР та бійців добровольчого чеченського батальйону ім. Шейха Мансура.

Разом з молитвою за Україну, молебнями та пастирським словом до бійців, захисникам України, з різдвяними обіймами тепла і подяки небайдужих до війни рівнян, була розподілена по позиціям зібрана допомога громад Петро-Павлівської парафії смт. Квасилів з настоятелем прот. Ігорем Кучеруком, с. Олександрія з настоятелем прот. Андрієм Ковальчуком, парафії свв. Сорока мучеників Севастійських з настоятелем прот. Степаном Панчиною та Свято-Михайлівської парафії с. Великий Житин з настоятелем прот. Юрієм. 

Кожні такі обійми добрих сердець неодмінно наближають нашу перемогу все ближче, адже це пам'ятання та вдячність за захист нашої України рідними захисниками.

прот. Сергій Сергійович Лучанін,  Рівненська єпархія ПЦУ