Бюджетні гаджети для школярів та студентів у навчальний період

Реалії такі, що 2022 року гаджети потрібні не тільки для розваг. Уявити сучасного студента чи школяра без телефону чи ноутбука практично нереально, оскільки все зав’язано на інтернеті. Тому ми склали добірку найкорисніших гаджетів для школярів та студентів на найближчий навчальний рік, повідомили в Itechua.

№5 – Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 

Ціна: біля 700 грн.

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 – бюджетні бездротові навушники, що видають більш ніж гідне для своєї ціни звучання, яким школярі та студенти однозначно залишаться задоволеними. Ще однією перевагою пристрою вважається автономність – на одному заряді гарнітура працює до 4 годин, а за допомогою кейсу можна ще двічі повністю зарядити навушники. 

№4 – Xiaomi Redmi VXN4304GL 

Ціна: біля 1600 грн.

Пауербанк оснащений батареєю на 2000 мАг, а гаджети від нього можуть заряджатися на потужності до 18 Вт. USB портів тут два: класичний USB та Type-C порт. Корпус виконаний із якісного пластику, є просунутий захист від замикання, перегріву, перевантажень та іншого. 

№3 – Redmi 9A 

Ціна: біля 4000 грн.

Чудовий бюджетний телефон для школярів. Він оснащений великим 6.53-дюймовим екраном. За рахунок комбінації низької роздільної здатності дисплея HD+ і ємного акумулятора на 5000 мАч досягається солідна автономність – гаджет може працювати на одному заряді близько двох днів. Також відзначимо непоганий для такої вартості процесор Helio G25, за рахунок якого телефон працює швидше за багатьох конкурентів за ті ж гроші. 

№2 – Lenovo Tab M8 TB-8505F 

Ціна: біля 6000 грн.

Планшет початкового рівня від Lenovo, оснащений 8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280х800 пікселів та процесором Helio A22. Екран добре підходить для споживання медіаконтенту, а чіпсет забезпечує пристойну швидкодію в невимогливих іграх та повсякденних додатках. 

№1 – Huawei MateBook D14 

Ціна: біля 30 000 грн.

Huawei MateBook D14 – оптимальний варіант для навчання. Він оснащений 14-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю FHD і матовим покриттям екрану. За продуктивність тут відповідає процесор Intel Core i5-10210U у комбінації з 8 ГБ оперативної пам’яті. Для роботи в браузері та офісних додатках цього більш ніж достатньо. Також у моделі є SSD на 256 ГБ та акумулятор, що забезпечує 10 годин автономної роботи.