У «Чайці» збудують найбільший в західній Україні кінотеатр - Хомко

В ТРЦ «Чайка» у Рівному будуватимуть найбільший в західній Україні кінотеатр. Про це розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

- У мене був власник ТЦ «Чайки». Вони довго думали. Прийняли рішення терміново будувати. Я терміново дав вказівку видати містобудівні умови. Але мене там цікавив кінотеатр. Найбільший в Західній Україні. Дуже дорогий, дуже якісний, більший ніж в «Екваторі». В «Екваторі» буде на цю осінь, а той буде в наступному році. Уже документи всі отримали, проектування йде повним ходом. Ринок регулює все. Я вас запевняю, що кінотеатрів, аптек, магазинів і тих же фітнес-центрів буде в місті стільки, скільки ви готові віддати за це гроші, - розповів Хомко.

Нагадаємо, на цей час в Рівному працює лише один кінотеатр. Кіноцентр «Ера» закрили ще два роки тому. Приміщення, де він розташовувався, викупила мережа супермаркетів «АТБ», однак до цього часу будівництво нового маркету не розпочалося. У січні цього року в мережі компаній «Multiplex» пообіцяли вже у листопаді цього року відкрити новий кінотеатр у ТЦ «Екватор», який матиме п’ять кінозалів на близько 700 місць.