Встановлюють обставини вчиненого хуліганства відносно лікаря рівненської міської лікарні

У Рівному поліцейські встановлюють обставини вчиненого хуліганства відносно лікаря

До поліції 28 серпня о 10:15 із заявою звернувся 45-річний лікар-травматолог, що близько о пів на першу ночі в приймальному відділенні Рівненської центральної міської лікарні йому наніс тілесні ушкодження житель обласного центру.

Як попередньо з’ясували поліцейські, медики «швидкої» виїжджали на виклик та доставили для надання допомоги 24-річного жителя Рівного із різаними ранами рук і запахом алкоголю. Разом із ним до закладу приїхала і 21-річна дівчина. В очікуванні чергового лікаря обоє почали поводитися неадекватно, нецензурно лаючись на адресу медперсоналу. У подальшому між 45-річним медиком та «відвідувачами» виник конфлікт і штовханина, під час якої 24-річний зловмисник дістав газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ. Потерпілий унаслідок вчинених протиправних дій отримав хімічні опіки. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 296 КК України, встановлюються усі обставини події та вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.


Поліція Рівненщини