У Сарненському районі сталась ДТП за участю 2-х автомобілів

21 липня о 15-46 співробітники 10-ї державної пожежної частини смт Рокитне надавали допомогу працівникам поліції у ліквідації наслідків ДТП автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Старики Сарненського району. ДТП трапилося близько 13-ї години дня за участю 2-х автомобілів Fiat та Mitsubishi Pajero Sport. В останньому травмувався водій, якого було госпіталізовано до районної лікарні.

Поліцейські попередньо встановили, що під час маневру обгону вантажівки 31-річна харків’янка, водійка автомобіля «Fiat», не врахувала дорожню обстановку та допустила зіткнення із зустрічним автомобілем «Mitsubishi Pajero» під керуванням 45-річного місцевого жителя. Від удару обидва автомобілі опинилися за межами проїзної частини у лісопосадці. 

Рятувальники знеструмили акумуляторні батареї обох автомобілів та за допомогою спецінструмента розрізати пошкоджені елементи машин для подальшого транспортування з місця автопригоди.

До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників. Обставини автопригоди встановлюють працівники поліції.


ГУ ДСНС України у Рівненській області