У Рівному під час ДТП травмувалися дві людини

У Рівному в ніч на 21 серпня сталася аварія, внаслідок якої два автомобілі опинились на центральному острівці дороги з круговим рухом. У ДТП травмувалися водії обидвох автівок, повідомили на сайті Нацполіції області.

Аварія на кільці при в'їзді в Рівне зі сторони Луцька трапилася близько о пів на третю ночі. Очевидці повідомили у поліцію, що в ДТП потрапили два транспортні засоби, — коментує спеціалістка відділу комунікації обласної поліції Світлана Карачун.

"29-річний водій Audi А6, житель Вінницької області, на перехресті із круговим рухом не впорався із керуванням та наїхав на бордюр. 21-річний рівнянин, керуючи Volkswagen Polo рухався у лівій смузі, не врахував дорожню обстановку і також допустив наїзд на бордюр та електроопору", – повідомила Світлана Карачун.

Обох водіїв відвезли у лікарню. Рівнянина після надання меддопомоги відпустили. Водія Audi госпіталізували. З якими саме травмами, у поліції уточнюють. У водіїв взяли зразки крові для визначення стану сп’яніння, додала спеціалістка відділу комунікації.

Слідчі райуправління поліції розпочали розслідування факту порушення правил безпеки дорожнього руху і встановлюють усі обставини нічної аварії. Обидві автівки вилучили.