У Корці обвинуваченому в хуліганстві загрожує до семи років за ґратами

Слідчі відділення №7 Рівненського РУП скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 23-річного мешканця Корця, який обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України.

За процесуального керівництва Корецького відділу Здолбунівської окружної прокуратури та за результатами проведеного досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини зловмисника.

18 серпня цьогоріч біля магазину в місті Корець 23-річний молодик у стані сп’яніння підійшов до столика, за яким перебували місцеві жителі, зокрема і матір із малолітньою донькою, почав чіплятися до них, нецензурно висловлюючись.

На неодноразові зауваження зухвалець не реагував. Продовжуючи свої хуліганські дії, взяв зі столу скляну ємність, відбив дно об фундамент, приставив її до горла 36-річній жінці, погрожуючи зарізати.

Присутні чоловіки намагалися втихомирити дебошира, але погрози прозвучали і на їхню адресу. На місце події викликали поліцію.

За фактом хуліганства, вчиненому із застосуванням предмета, заздалегідь пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, зловмиснику слідчі повідомили зловмиснику про підозру, а суд взяв під домашній арешт.

Підозрюваний, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, у скоєному не зізнається та від будь-яких показань відмовився. Тепер подальшу його долю вирішуватиме суд. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Обставини, що обтяжують покарання — скоєння злочину в стані алкогольного сп’яніння та в умовах воєнного стану.

Поліція Рівненської області