Стало відомі подробиці вбивства Ярослава Сивого

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру двом особам, які причетні до умисного вбивства 50-річного голови правління санаторію "Червона Калина" Ярослава Сивого.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, злочин стався ввечері 20 грудня.

Потерпілий був у Києві та спіймав на вулиці таксі, щоб доїхати до готелю. 34-річний водій та його 43-річний приятель - громадяни Киргизії - погодилися підвезти рівнянина.

"У ході поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад.

Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс потерпілому декілька ударів в область голови кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та грошові кошти, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами", - йдеться у повідомленні.

Близькі рівнянина повідомили у поліцію про його зникнення. Слідчі встановили, що невідомі знімали з банківської картки потерпілого гроші кошти. Зловмисників вдалося встановити та затримати.

"У ході слідчих дій один з підозрюваних повідомив правоохоронцям місце, де вони залишили тіло вбитого чоловіка. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

На теперішній час слідство триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою", - повідомили у прокуратурі.

За інформацією Цензор.НЕТ.