Рівне з робочим візитом відвідали представники міжнародної фінансової організації НЕФКО

Представники компаній НЕФКО та Гарде завітали до Рівного з метою проведення робочої зустрічі в рамках реалізації проєкту НЕФКО-3 «Впровадження енергозбереження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення», завдяки якому планується впровадження заходів з енергозбеження у 31 будівлі бюджетної сфери та модернізація вуличного освітлення міста.

Робоча зустріч відбулась за участю заступника міського голови І. Кречкевича, який є головою робочої групи з реалізації вищезазначеного проєкту та представників структурних підрозділів виконавчого комітету Рівненської міської ради –  управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій, управління капітального будівництва, управління бюджету і фінансів, управління освіти, КП «Міськсвітло».

 В ході зустрічі відбулось жваве обговорення особливостей підготовки тендерної документації та актів виконаних робіт. Відбулась дискусія стосовно важливості дотримання Плану закупівель затвердженого в рамках проєкту.


Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій