Поблизу Управління поліції охорони в Рівненській області під час комендантської години затримали п`яного водія

 Біля головного входу в Управління поліції охорони в Рівненській області під час комендантської години поліцейські затримали 33-річного чоловіка за кермування автомобіля у нетверезому стані. 

Подія сталася сьогодні, близько другої години ночі. Поліцейські чергової частини УПО помітили, що на паркувальне місце біля Управління заїхала стороння автівка. Правоохоронці підійшли до водія, щоб повідомити про заборону залишати авто на стоянці для службових автомобілів та з'ясувати причину порушення громадянином комендантської години. Як гадаєте, що сталося далі? Під час  розмови з порушником, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння (чоловік навіть погано тримався на ногах). На місце події правоохоронці викликали екіпаж патрульної поліції, які, у свою чергу, склали на порушника адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Автомобіль у власника вилучили.

Післямова... Тяжко зрозуміти, чим керується кожен водій, який сідає нетверезими за кермо. Але яка рушійна сила змушує людину напитися, їхати під час комендантської години за кермом, а потім ще й паркуватися біля Управління поліції - взагалі не зрозуміло. У будь-якому випадку, за свою недалекоглядність та нахабність  порушнику доведеться відповідати.

Поліція охорони Рівненщини.