Перед судом постане рівнянин за спричинене ножове поранення співмешканці

Слідчі Рівненського РУП скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження 39-річній жительці Рівного.

28 червня цьогоріч цивільне подружжя відпочивало з друзями та розпивало спиртні напої. На одній із місцевих автозаправок між ними виник конфлікт, оскільки 30-річний чоловік приревнував співмешканку через фото з іншим. Коли повернулися додому — сварка продовжилася, під час якої ревнивець взяв в руки кухонний ніж та завдав ним удар в груди жінці.

Медики «швидкої» госпіталізували жінку із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки, пораненням легені та міжреберної артерії.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою, де він перебуває і досі.

Зібравши достатньо доказів, кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 КК України скерували до суду.

Обставина, що обтяжує покарання — вчинення злочину у стані сп’яніння та відносно особи, що перебуває у близьких відносинах.

Відомо, що зловмисник і раніше потрапляв в поле зору поліцейських за грабіж та нанесення тілесних ушкоджень. За скоєне 30-річному рівнянину може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Поліція Рівненщини