На Сарненщині оперативники викрили «закладчика»

Крім того, поліцейські задокументували і його «клієнта». Слідчі ВП № 1 (м. Дубровиця) наркотичні речовини вилучили та розпочали досудове розслідування.

Учора, 23 вересня, близько 16 години у місті Дубровиця, неподалік відділення пошти працівники карного розшуку за отриманою оперативною інформацією зупинили невідомого. За результатами поверхневої перевірки у посилці, яку він забрав, правоохоронці виявили близько 15 грамів речовини канабісу, та 5 грамів метамфетаміну.

Поліцейські встановили, що 23-річний житель колишнього Дубровицького району займається реалізацією наркотичних речовин шляхом закладок.

Потому, через декілька годин на вулиці 1000-ліття Дубровиці виявили і покупця, 33-річного місцевого жителя, який забрав у визначеному місці «клад» із вмістом близько 5 грамів марихуани.

Усю наркопродукцію поліцейські вилучили та у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за частиною 1 статті 309 КК України, скеровуватимуть на експертизу. За її результатами вирішуватиметься питання про додаткову кваліфікацію за статею 307 КК України.

Слідчі дії тривають.

Поліція Рівненщини