На Рівненщині поліцейські розшукують організатора злочинної групи

У державний розшук третього листопада оголошено організатора злочинної групи, яка «спеціалізувалася» на розбійних нападах та вимаганні коштів на території Рівненської та сусідніх областей.

Поліцейські встановлюють місце знаходження підозрюваного у скоєнні злочинів за трьома статтями КК України громадянина Омельчука Валентина Валентиновича, 15.06.1999 р.н., жителя м. Рівне, який переховується від органів досудового розслідування.

Якщо вам відома будь-яка інформація щодо можливого місця знаходження розшукуваного чи факти вчинення протиправних дій угрупуванням або ви потерпіли від їхньої злочинної діяльності, просимо звертатися до управління стратегічних розслідувань в Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Пушкіна, 4 або надсилайте інформацію на електронну адресу: dsr_riv@rv.npu.gov.ua чи за номером телефону: 0689510898.

Так, 26 жовтня, за оперативного супроводу УСР в Рівненській області, слідчими СУ ГУНП в Рівненській області в залежності від участі у злочинах було повідомлено трьом особам про підозри за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 189 (вимагання), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.