На Млинівському водосховищі порушник ловив рибу сіткою

12 травня 2021 року державні інспектори спільно з громадським інспектором задокументували грубе порушення правил рибальства на Млинівському водосховищі, поблизу смт. Млинів Дубенського району Рівненської області.

Близько другої години ночі у результаті проведення рибоохоронної роботи, викрито громадянина, який здійснював  незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – сіткою.

У знарядді лову знаходилось майже 2 кг водних біоресурсів, а саме: плітка -30 екз. Збитки, завдані рибному господарству, склали 2 550 грн. Незаконно добуті водні біоресурси та заборонені знаряддя лову вилучено.

Складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номерами телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 54 05 390.

Довідкова інформація:

Посадові особи органів рибоохорони здійснюють державний контроль та управління в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та мають повноваження здійснювати державний контроль (нагляд) за дотриманням правил використання, порядку придбання та збуту об'єктів тваринного світу в частині водних біоресурсів.