Може, досить «геройствувати» під час комендантської години?

Як гадаєте, для чого вводиться комендантська година? Просто щоб обмежити пересування громадян та щоб у регіоні було тихо? Зовсім ні! Саме під час комендантської години правоохоронці, військові формування та тероборона мають змогу виявляти учасників диверсійно-розвідувальних груп.

Прикро, але за статистикою найчастіше порушують комендантську годину люди, які є любителями «випити та гульнути». Таких «героїв» на території області виявляють десятками. Часто вони поводять себе неадекватно та агресивно.

Звертаємось до когорти цих відчайдух! Ваші дії суперечать законам не тільки воєнного часу, а й здорового глузду. Ви прирівнюєтесь до ворожих ДРГ, тож покарання до вас застосовуватимуться у повній мірі. Не намагайтесь шукати аргументи та виправдання своїм діям. Адже, як показує практика, їх просто не існує. Якщо у вас вистачає сміливості порушувати правила воєнного стану, будьте готові сумлінно попрацювати на громадських роботах. Робоче місце для вас буде забезпечено!

Шановні громадяни! Намагайтеся завершувати всі свої справи до 22 години. Аби уникнути потреби пояснювати своє перебування на вулиці під час комендантської години, повертайтесь додому вчасно.

Переможемо ворога згуртованістю, порядністю, самосвідомістю!

Тримаємо стрій, допомагаємо армії та віримо у Перемогу!

Поліція охорони Рівненщини.