Міський голова Рівного про квасилівську амбулаторію та вартість маршруток до Квасилова

Наразі, зі слів мера Рівного Олександра Третяка, подорожчання проїзду в автобусах, які курсують між Рівним і Квасиловом, не буде.

Повідомляє видання 7 Днів.

– Ціна проїзду в маршрутках Рівне – Квасилів, – каже міський голова Рівного, – була затверджена у 2018 році і дійсна досі. На тлі розмов про підвищення вартості проїзду, сьогодні говоримо про те, що для квасилівчан ми наразі утримуємо ті самі тарифи. Тобто, про зростання вартості проїзду в громадському транспорті, який працює на маршруті Рівне–Квасилів–Рівне, поки що не йдеться. Звичайно, це питання порушуватиметься, але не зараз – це точно.

Що стосується певних адміністративних послуг. Для мешканців Квасилова хочу сказати, що дуже добре функціонує Центр надання адміністративних послуг у нас, у Рівному, і сюди квасилівчани можуть звертатися для вирішення всіх своїх ключових питань. Разом з тим, ми вже зараз ведемо попередню підготовку з відведення приміщення і підбору персоналу установи, яка надаватиме адміністративні послуги. Тобто, вже незабаром у Квасилові з’явиться свій ЦНАП, який надаватиме всі ті ж послуги, що й наш Центр адміністративних послуг. Таким чином мешканці Квасилова не будуть ні в чому обмежені.

Тепер з приводу того, що стосується сфер медицини та освіти. Всі працівники цих галузей забезпечені роботою, а заклади, які стали комунальною власністю міста, працюють у звичному режимі. Процес реорганізації відбувається майже безболісно. Це те чітке завдання, яке було поставлене перед нашими профільними управліннями. Воно стосується й медичних послуг. Так, зокрема, амбулаторія, яка розташована у Квасилові, продовжує функціонувати і надалі надаватиме всі медичні послуги. Весь персональний склад медпрацівників переведений до наших рівненських ЦПМСД. Крім того, найближчим часом ми візьмемося за ремонт і оновлення квасилівської амбулаторії, щоб поліпшити якість медичних послуг.