Зловмисники покалічили та пограбували подружжя на Млинівщині

Четверо невідомих у масках вчора, 24 грудня, близько опівночі вдерлися до будинку у селі Острожець Млинівського району, зв’язали господарів -  чоловіка та дружину, заволодівши золотими виробами та грошовими коштами.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група на чолі із заступником начальника ГУНП в Рівненській області – начальником кримінальної поліції Сергієм Волковим.

Поліцейські встановили, що четверо невідомих осіб у масках проникли до будинку, віджавши пластикові двері з тильної сторони.

Зловмисники нанесли тілесні ушкодження 60-річному господареві, а потім пластиковими хомутами зв’язали його та 58-річну дружину. Невідомі викрали із будинку золоті вироби, грошові кошти, елітні алкогольні напої та інше цінне майно. Пошкодивши камеру відеонагляду, розбійники втекли.

У чоловіка медики діагностували перелом руки, забій голови, забої ніг та госпіталізували до лікарні.

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюється сума завданих збитків.

На розшуки нападників правоохоронці орієнтували особовий склад Млинівського відділення поліції та працівників управління карного розшуку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.