Злодія в Рівному затримали за 4 хвилини

У Рівному поліцейські охорони затримали чоловіка під час спроби крадіжки

Вчора о 16:59 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Рівненській області надійшов сигнал «Тривога» з магазину, що знаходиться на вулиці Сагайдачного. Вже за 4 хвилини наряд реагування прибув на місце події.

Прибувши до об’єкта, правоохоронці помітили розкидані електродриль та електропилу. Чоловік, який перебував там, побачивши поліцейських охорони кинувся навтьоки. За бігши за магазин, правопорушник намагався видертись по водостічній трубі на дах.

Поліцейські охорони наздогнали та затримали чоловіка. Ним виявився 29-річний рівнянин.

На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи, які  задокументували  подію та доставили затриманого до відділку для подальшого з’ясування обставин.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятидесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Управління поліції охорони

В Рівненській області