Жителя Рівненщини затримано за збут метамфетаміну та вилучено під час обшуку боєприпаси

44-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та повідомлення про підозру за незаконне зберігання боєприпасів.

Задокументували протиправну діяльність 44-річного жителя Рівненського району оперативники управління міграційної поліції області, слідчі ВП №1 (м.Рівне) за інформаційно-аналітичної підтримки відділу кримінального аналізу ГУНП та процесуального керівництва прокуратури.

Викрили його під час збуту метамфетаміну 10, 24 лютого та 14 березня цьогоріч: у нежитловому приміщенні поблизу села Нова Любомирка він продав три дози психотропної речовини.

Учора, 14 березня, під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та у гаражному приміщенні наркозбувача правоохоронці вилучили марихуану, метамфетамін, патрони, корпус гранати РГО, грошові кошти та інші речові докази.

44-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі відділення №1 (м.Рівне) повідомили йому про підозру в скоєнні злочинів, передбачених частиною 1,2 статті 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів) КК України.

Вилучені набої та корпус гранати скеровані на експертизу в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного поводження із боєприпасами за частиною 1 статті 263 КК України. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема щодо повідомлення 44-річному чоловікові про підозру.