Жінці на Рокитнівщині за тяжкі тілесні ушкодження своєму співмешканцю повідомили про підозру

За процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) повідомлено про підозру 31-річній мешканці Рокитнівщини та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За клопотанням сторони обвинувачення, ухвалою слідчого судді відносно жінки обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів.

Досудовим розслідування встановлено, що підозрювана, під час суперечки з 27 - річним співмешканцем,  нанесла кухонним ножем удар в область грудної клітки, від якого чоловік помер в лікарні.

Досудове розслідування проводиться слідчими Рокитнівського відділення  поліції Сарненського відділу поліції  ГУНП в Рівненській області та перебуває на контролі в Сарненській місцевій прокуратурі.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Рівненської обласної прокуратури