Зернові Технології-2012

 Її учасниками стали як відомі вітчизняні представники АПК – Аграрна Індустріальна Компанія, Агрокомпанія «Поділля», АПК-Груп, Нутрітех Україна, Рійк Цваан Україна, - так і провідні іноземні експерти-представники компаній з Німеччини, Італії, Туреччини, Нідерландів, Канади, Китаю та Чеської Республіки. Рівненську область на виставці представила Група компаній «УКРТЕХНОФОС».

Головною презентацією «УКРТЕХНОФОС» став абсолютно новий продукт на ринку України - сульфат амонію гранульований, унікальні властивості якого дозволяють аграріям всього світу отримати багатий врожай зі значною економією витрат.

 За кілька років науково-виробничих пошуків під персональним керівництвом Генерального директора Юрія Супрунюка і значних капіталовкладень у технологію вдалося отримати технологічний «сплав», в якому висока агрохімічна ефективність сульфату амонію була посилена дією стимулятора росту. У якості стимулятора росту використовуються висококонцентровані розчини гумінових препаратів власного виробництва. Використання гумату в складі добрива дозволило знизити природну кислотність сульфату амонію до практично нейтрального показника рН = 6,5-6,8 одиниць.

 Унікальна технологія виробництва перетворює добре відоме кристалічне мінеральне добриво сульфат амонію в кардинально нове прогресивне органомінеральне гранульоване добриво з високими агрохімічними показниками. Нове добриво здатне повністю закрити «прогалину» у вітчизняних системах використання добрив.

 Блок агрохімічних консультацій та демонстраційні стенди з вегетаційними дослідженнями впливу різних систем живлення рослин збирали на експозиції «УКР­ТЕХНОФОС» чимало відвідувачів протягом усієї виставки. Воно й не дивно: компанія знана та шанована багатьма сільгоспвиробниками з усіх регіонів України і має величезний досвід саме в застосуванні мінеральних добрив, тож рекомендаціям її фахівців довіряють аграрії з усієї України.

 Тож «Зернові Технології-2012» гідно закрили аграрний виставковий сезон-2012. І в новому  2013 році ми хочемо побажати групі компаній «УКРТЕХНОФОС» та всім його партнерам успішного розвитку, незмінними складовими якого є високий професіоналізм спеціалістів, беззаперечна якість пропонованих продукції та послуг, бездоганна репутація, а звідси – повна довіра клієнтів, постійне прагнення інновацій та розширення напрямів діяльності з незмінною орієнтацією на потреби клієнтів.

 • Роман Вістенко

На фото: Заступник начальника відділу торгівлі міндобривами Віталій Вознюк ознайомлює з новою продукцією