Затримали жителя Рівненського району за викрадення мотоцикла

Молодик під приводом купівлі транспортного засобу вирішив перевірити його технічний стан. Однак «тест-драйв» закінчився злочином.  

Із відповідною заявою до поліції звернулася 46-річна жителька села Соснове. Жінка повідомила, що 19 липня житель сусіднього села мав намір купити у них мотоцикл «ІЖ». Однак, перед цим вирішив «перевірити» його технічний стан і попросив проїхатись. Коли він на мотоциклі так і не повернувся, жінка звернулася за допомогою до правоохоронців. 

У рамках проведення розшукових заходів поліцейські прибули за місцем проживання 19-річного жителя села Великі Селища із ухвалою про проведення обшуку. Саме у його господарстві і вилучили викрадений транспортний засіб. 

Слідчі відділення поліції №4 (м. Березне) Рівненського районного управління поліції за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських молодик не потрапляв. Але тепер за скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. 


Відділ комунікації поліції Рівненської області