Затримали двох сарненчан які виробляли і продавали наркотичні речовини

Сарненською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за фактом незаконних дій, пов’язаних із збутом наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України) на території м. Сарни.

За результатами проведення ряду слідчих розшукових дій правоохоронцями отримано відомості про те, що 43-річний та 28-річний жителі районного центру займаються незаконним виготовленням особливо небезпечних наркотичних засобів, які потім збувають іншим громадянам.

Працівники Сарненського РВП ГУНП в Рівненській області зафіксували 3 факти незаконного збуту чоловіками концентрату макової соломки, який вони виготовляли в підсобному приміщенні. В ході обшуків вилучено також і засоби для виготовлення наркотичних речовин.

Чоловіків затримали та повідомили про підозру. Сарненським районним судом задоволено клопотання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Рівненська обласна прокуратура