Заради майбутнього об’єдналися в потужну команду

Сьогодні у місті Дубно офіційно відкрито місцевий осередок політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Участь у заході взяв голова Рівненської обласної організації політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Ясенюк, заступниця голови обласної організації політсили, очільниця Дубенського осередку «ЗА МАЙБУТНЄ»  Діана Гордійчук та представники партії із Дубенщини та сусідніх районів.

- Центральна влада визначає стратегію розвитку країни, вирішувати ж нагальні проблеми людей і територій та реагувати першими на суспільні виклики  мають органи місцевого самоврядування. Тому саме від результату місцевих виборів  залежатиме якість життя громад у наступні декілька років.  Щоб у них було майбутнє,  маємо закумулювати усі сили, згуртуватися і спільними зусиллями прийти до перемоги,  - зазначив Ігор Ясенюк.

- Наша команда об’єднала людей, котрі мають потужний потенціал зі знань, досвіду і професіоналізму, здатні вирішувати навіть найскладніші завдання. Це керівники двох великих підприємств, освітяни, аграрії, медики. Фактично ми маємо однодумців зі всіх провідних галузей та сфер суспільного життя, і вони готові взяти на себе відповідальність за майбутнє громад, - наголосила Діана Гордійчук.

Після урочистого відкриття партійного офісу члени команди  «ЗА МАЙБУТНЄ» обговорили ключові питання ведення виборчої кампанії, поділилися своїми напрацюваннями та вибудували стратегію подальшої співпраці. Кожен із членів партії, працюючи у різних галузях, достеменно знає про проблеми у різних сферах суспільного життя та економіки і має бачення, як їх вирішити.

Важливо, що в Дубно було проведено відкрите жеребкування щодо визначення місць у виборчих партійних списках. Тож команда «ЗА МАЙБУТНЄ» вкотре продемонструвала, що є відкритою політичною силою – без кулуарних домовленостей, з відкритими намірами і щирим бажанням працювати на благо громад.

У партії наголошують, що відкриття регіональних офісів є вимогою часу і сподіваються, що вони продовжать свою роботу не лише у виборчий період, а стануть майданчиком для подальшої роботи із громадами.

Однодумців партії «ЗА МАЙБУТНЄ» чекають у Дубно за адресою: вул. Д. Галицького, 1б. Графік роботи: понеділок – пятниця із 9.00 до 18.00 год.

 

Марія Іваненко