Замість газу у багатоповерхівці Рівного трубами пішла вода - сусід постарався

2 січня о 14.20 год. до аварійно-диспетчерської служби АТ «Рівнегаз» звернулися мешканці однієї із квартир по вулиці Студентська, 9 у місті Рівному. Причина звернення – відсутність газу, повідомляє rivnepost.rv.ua

Як з’ясували члени бригади АДС, які виїхали за вказаною адресою, паралізував газопостачання власник однієї із квартир у сусідньому під’їзді. Порушивши Правила безпеки систем газопостачання, і не повідомивши працівників АТ «Рівнегаз», він вирішив самовільно відремонтувати газову колонку. Внаслідок чого наповнив розподільчий колектор будинку водою.

В результаті було припинено подачу газу у трьох під’їздах п’ятиповерхового будинку.

Бригада служби АДС опломбувала крани на опусках та демонтували залиті водою лічильники на експертизу.

Тепер «раціоналізатор» сплачуватиме за проведення експертизи, заміну газових лічильників та за відновлення газопостачання у під’їздах, які позбавлені блакитного палива і гарячої води. Какая сумма доступна вам к вычету в ндс контур ?

АТ «Рівнегаз» вкотре нагадує про необхідність дотримання Правил користування газовими приладами та Правила систем газопостачання, адже такий «некоректний ремонт» не лише виводить з ладу газові прилади, а й створює аварійні ситуації.