За півгодини - два грабежі та хуліганство

фото ілюстративне

За вечір 19 січня відкрито заволодів двома велосипедами та посеред дороги побив водія - так рівнянин відзначив Водохреще.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, близько 17:40 на вулиці Степана Бандери чоловік помітив неповнолітнього, поруч з яким стояв велосипед. Відштовхнувши хлопця, зловмисник сів на двоколісний і поїхав у напрямку вулиці Ботанічна. Там зловмисник побачив ще одного парубка з велосипедом. Між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік «пересідає» на інший велосипед.

Однак, перетинаючи проїзну частину на вулиці Миколи Карнаухова, він допустив зіткнення із автомобілем «BMW». Водій транспортного засобу зупинився, вийшов із салону та в цей час отримав удар кулаком в обличчя від 30-річного грабіжника. Керманич впав, а нападник сів за кермо. Рушити з місця так і не зміг, адже позаду їхав екіпаж патрульних. Зловмисник кинувся навтьоки, та його затримали поліцейські.

23-річний рівнянин потерпілий водій «BMW» звернувся до лікарні, де медики попередньо діагностували перелом щелепи, зариту черепно-мозкову травму та перелом носа.

«30-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні двох грабежів та хуліганства».

Обидва велосипеди поліцейські вилучили. Триває досудове розслідування.

Встановлено, що нападник вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства, нанесення тілесних ушкоджень, а також перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник.