За минулу добу рятувальники Рівненщини трапилось дев'ять пожеж

За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували дев'ять пожеж

27 серпня о 08:50 поблизу с. Висове Сарненського району Сарненської ТГ. Загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,7 га. Причина та збитки встановлюються.

27 серпня о 08:55 поблизу с. Красносілля Вараського району Красносільської ТГ. Загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,9 га. Причина та збитки встановлюються.

27 серпня о 09:20 поблизу м. Дубровиця Сарненського району. Загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,6 га. Причина та збитки встановлюються.

27 серпня о 16:55 поблизу с. Варковичі Дубенського району Варковецької ТГ. Загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,7 га. Причина та збитки встановлюються.

27 серпня о 21:30 с. Синів Рівненського району Гощанської ТГ. Вогнем знищено покриття та перекриття не експлуатуючого житлового будинку. На місці пожежі було врятовано чоловіка (безхатька). Власник встановлюється. Причина та збитки встановлюються.

27 серпня о 22:35 с.Морозівка Рівненського району Корецької ТГ. В приватному господарстві вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі, 5 м3 дров, 2 т. сіна.

27 серпня о 23:42 с. Ільпінь Рівненського району Здолбунівська ТГ. В приватному господарстві вогнем знищено покрівлю на площі 140 м2 та перекриття на площі 60 м2 двоповерховий житлового будинку, речі домашнього вжитку. Пошкоджено стіни житлового будинку. Причина та збитки встановлюються.

28 серпня о 00:06 с. Здовбиця Рівненського району Здовбицької ТГ. В приватному господарстві вогнем знищено покрівлю житлового будинку. Пошкоджено перекриття. Причина та збитки встановлюються.

28 серпня о 05:34 с. Городище Рівненського району Великомежирицької ТГ. В приватному господарстві вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 м2 господарської будівлі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області