З Іванівкою поліпшать сполучення

У неділю в Іванівці святкували день села. З цієї нагоди урочисто відкрили оновлене приміщення сільради. Як розповів сільський голова Іванівки Володимир Саєць, окремі мешканці безкоштовно погодилися виконати деякі ремонтні роботи.

Водночас до нового навчального року в Іванівці має запрацювати дитячий садочок. Капітальний ремонт приміщення уже триває. Значні сили влади сконцентровані на газифікації та покращенні транспортного сполучення з Іванівкою.

— Ми докладаємо зусиль, щоб до 25 вересня завершити ремонт дороги до Іванівки з Великих Межиріч, — зазначив депутат обласної ради від Корецького району, перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, котрий розділив із місцевими людьми радість святкового дня. — Також варто так спланувати рух маршрутки, щоб вона з Межиріч заїжджала не лише в Іванівку, а й сусідню Березівку.

У рамках робочого візиту до Корецького району Анатолій Юхименко також побував у дитячому садочку села Головниця. Торік він допоміг придбати меблі для наймолодшої групи.

— Раніше ми відмовлялися набирати дітей до трьох років, — розповіла завідувачка дитсадка в селі Головниця Валентина Бобровська. — Коли нам подарували необхідні меблі, то заклад зміг сформувати наймолодшу групу з 15 діток.

Анатолій Юхименко став почесним гостем на урочистому випуску старшої підготовчої групи закладу. Тринадцять вихованців, яким він подарував дитячі Біблії, уже осінню підуть в перший клас.

— У цьому році ми завершуємо будівництво школи в селі Калинівка з облаштуванням там дитячого садочка, — резюмував Анатолій Юхименко. — Туди за бажанням зможе піти вчитися частина дітей із Головниці.

Юлія Гомон