Володарем Кубка міського голови м. Дубно з нагоди дня містастав ФК “Бастіон”

Впродовж двох тижнів на стадіоні “Спартак” проходив турнір з футболу на Кубок міського голови 2022 року з нагоди Дня міста Дубно. У змаганнях взяли участь вісім команд - футбольні клуби “Імпульс”, “Бастіон”, “Кристал”, “Дюсш” “Вараш”, “Плоска”, “Рачин”, “Іква Млинів” та команда “Колос Козин”. Матчі плей-офф відбулися 24 та 30 липня. А вже 31 липня на стадіоні “Спартак” пройшов фінальний матч, де зустрічалися команди “Бастіон” та “Рачин”. В підсумку - 2:1. Вітаємо команду “Бастіон” із здобуттям нагороди - Кубка міського голови та бажаємо подальших успіхів!

Нагородження переможців, фіналістів та кращих гравців здійснив міський голова Василь Антонюк. Кращим бомбардиром турніру став гравець команди “Колос-Козин” Олександр Бохонко, а кращими гравцями Іван Мацейко (ФК “Рачин”) та Олександр Жаборецький (ФК “Бастіон”). Команди фіналісти отримали грошові винагороди від міського голови та були нагороджені кубками, медалями і призами Дубенської міської ради.

Під час турніру зібрано благодійні внески на загальну суму 8860 гривень на підтримку Збройних Сил України. Кошти підуть в загальний фонд благодійного чемпіонату міста з футболу. Слід зазначити, що команда “Рачин” свою грошову винагороду спрямувала у вищезазначену загальну суму благодійних внесків.

Наближаємо перемогу разом! До нових зустрічей на футбольних турнірах міста Дубна!

Дубенська міська рада