Вогнеборці ліквідовують пожежу в Рівному

Пожежа в Рівному на вулиці Д.Галицького ліквідована. Врятовано 6 людей та евакуйовано 17 мешканців

14 червня о 14:32 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про сильне задимлення в під'їзді дев'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Данила Галицького, що в Рівному.

На місце виклику було направлено три чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники провели розвідку та встановили, що трапилося загорання електрощитової на п'ятому поверсі. В результаті чого утворилося сильне задимлення з п'ятого по дев'ятий поверхи.

Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору розпочали евакуацію мешканців верхніх поверхів. Одночасно за допомогою вогнегасника ліквідували загорання електрощитової.

Загалом було евакуйовано із небезпечного середовища на вулицю 17 мешканців, а ще шістьох людей з яких троє дітей довелося рятувати. Їх бійці ДСНС виводили на свіже повітря одягнувши на них кисневі маски.

Потому вогнеборці провітрили під'їзд будинку повідкриваши на сходових клітинах вікна.

Жертв та постраждалих немає. О 14:42 загорання було локалізовано, а о 15:04 ліквідовано.

Вогнем пошкоджено електрощитову. До гасіння було залучено чотири одиниці техніки ДСНС та 12 чоловік особового складу рятувальників, повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області