Визначився переможець другого благодійного "Кубка ЗСУ" у Рівному

Другий благодійний турнір "Кубок ЗСУ" з футзалу упродовж 16 та 17 квітня, відбувався у Рівному. На чотирьох відкритих футзальних майданчиках змагалися 32 команди з Рівненської та Хмельницької областей. У підсумку перемогу здобула команда "Авангард" з Рівного.

Джерело Рівне.Суспільне.

У перший ігровий день турніру, 16 квітня, відбувався попередній етап, в якому команди змагалися за перемогу у восьми групах. 17 квітня переможці груп продовжили боротьбу у плейоф.

У вирішальному матчі за перше місце зустрілися рівненські "Авангард" та "АВ Метал груп". "Авангардівці" перемогли – 3:0. У їхньому складі виступав гравець збірної України та івано-франківського "Урагану", уродженець Славути Ігор Корсун, який став найкращим гравцем турніру.

Фото: Андрій Василишин

"Був план поборотися за "бронзу", але так пішов турнір, що нам вдалося перемогти. Це завдяки досвіду наших гравців, а також завдяки тому, що одному з наших хлопців вдалося запросити в команду Ігоря Корсуна. Він помітно зцементував наш захист", – розповів після нагородження керівник команди "Авангард" Андрій Василишин.

Третє місце на турнірі посіла команда "Хімік – Танчик". Переможець першого "Кубка ЗСУ" команда "Універсал", сформована з футболістів клубу УПЛ "Верес", цього разу не змогла подолати груповий етап, програвши у вирішальному матчі "Костополю" – 0:2.

Другий "Кубок ЗСУ" організувала Асоціація футзалу Рівненської області спільно з Рівненською обласною асоціацією футболу, футбольним клубом "Верес" та футзальним "Кардинал – Рівнестандарт".

Як і під час першого турніру, цього разу організатори проводили збір коштів на підтримку Збройних сил України. Як розповів Суспільному президент Асоціації футзалу Рівненської області Денис Пашкевич, зібрати вдалося 52 500 гривень. Також, за його словами, після Великодня аналогічні турніри планують провести у Сарнах, Дубні та Вараші.