Виробників молочної продукції в Рівненській області перевіряють на фальсифікат

У області втілюють ініціативу голови Рівненської ОДА Віталія Коваля «Чесний продукт». В її рамках у супермаркетах краю виявляють фальсифіковані продукти харчування.

Про це під час онлайн брифінгу повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

«За п'ятницю фахівці Держпродспоживслужби пропрацювали порядка восьми проб молочної продукції. До кінця цього тижня ми передбачаємо взяти не менше 24 зразків. Вже від сьогодні спеціалісти працюють і в районах, де досліджується продукція не лише виробників Рівненщини, а й інших областей. Упродовж п’яти днів лабораторії мають встановити відповідність даної продукції», - розповів Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, Віталій Коваль ініціював акцію «Чесний продукт», задля забезпечення чесної конкуренції серед виробників, а також інформування жителів області про якісну і безпечну продукцію. Це допоможе виводити бізнес з тіні, адже Рівненщина – територія рівних можливостей для всіх.

Окрім того, ініціатива є ще одним напрямком у організації здорового харчування дітей у навчальних закладах, яка триває за ініціативи дружини Президента та доручення Прем’єр-міністра України.

Рівненська ОДА