Відомо, які питання розглядатимуть депутати на черговій сесії обласної ради

На пленарне засідання чергової сесії обласної ради винесено 23 питання. Сьогодні на засіданні президії обласної ради під головуванням Андрій Карауш депутати затвердили порядок денний.

Тож на пленарному засіданні депутатський корпус обиратиме представників громадськості до постійної поліцейської комісії Управління поліції охорони в Рівненській області та директора комунального позашкільного навчального закладу «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді».

Під час роботи планують розглянути й два звернення до керівництва держави щодо внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», а також щодо негайної заборони в Україні російської православної церкви, її структурних підрозділів і залежних від неї організації. А також звернення обласної ради до Урядів і парламентів Сполучених Штатів Америки, Сполученого королівства та інших країн антипутінської коалції, об’єднаних форматом»Рамштайн».

Є в порядку денному проєкт рішення Про створення комунального закладу «Денний центр соціально-психологічної допомоги» та затвердження Положення КЗ «Денний центр соціально-психологічної допомоги.
Голосуватимуть на сесії щодо орієнтовних строків проведення звітів депутатів Рівненської обласної ради восьмого скликання.

Також на розгляд сесії винесено три питання, які були рекомендовані постійними комісіями обласної ради. Це питання про внесення змін до положення КУ «Обласна база спеціального медичного постачання; про деякі питання передачі обладнання, закупленого за рахунок коштів обласного бюджету; про включення нежитлових приміщень, що обліковуються на балансі КП «Обласний перинатальний центр», до переліку об’єктів, що передаються в оренду без аукціону.
Водночас з розгляду депутати зняли 9 питань.

Нагадаємо, 23 грудня відбудеться засідання п’ятнадцятої сесії обласної ради. Початок об 11 годині, м. Рівне, вул. Майдан Просвіти, 2.

Рівненська обласна рада