Від Палацу спорту Рівненщина не відмовиться

Про це заявив перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко під час прес-конференції у студентському інформаційному агентстві Міжнародного економіко-гуманітарного університету.

- Палац спорту однозначно треба будувати. Свого часу я був у складі рівненської делегації під час відвідин міста Брест і бачив, в якому стані знаходяться тамтешні спортшколи. Ми не скоро зможемо наздогнати білорусів у питаннях облаштованості спортивної інфраструктури, але реальні кроки щодо її поліпшення вже зроблені.

Так, за словами Михайла Кривка, є домовленість голови облдержадміністрації Василя Берташа з керівництвом ВАТ «Рівнеазот» щодо фінансової підтримки рівненської футбольної команди «Верес», а також реконструкції центрального стадіону Рівного - «Авангарду».

- Самотужки бюджет Рівного реконструкцію стадіону не «витягне», - констатував Михайло Кривко. - Доцільно створити підприємство спільної комунальної власності міста та області і нарешті відбудувати споруду. Адже на стадіоні займаються не лише діти з Рівного, а й з довколишніх населених пунктів.

Відповідаючи на запитання щодо розвитку футболу на Рівненщині, Михайло Кривко висловив думку про доцільність створення в області училища фізичної культури та спорту у Костополі. У майбутньому його випускники могли б за направленням працювати у сільській місцевості, де відчувається суттєвий тренерський кадровий голод.

Сергій Табаков