Від отриманих травм у ДТП в Рокитному загинув неповнолітній пасажир

Попри вжиті реанімаційні заходи життя 16-річного жителя села Рокитне медикам врятувати не вдалося. Отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми виявилися несумісні із життям — учора, 10 листопада, потерпілий помер.

Нагадаємо, що повідомлення про автопригоду у селищі Рокитне на вулиці Міцкевича надійшло до поліції дев’ятого листопада, о пів на першу дня.

Поліцейські на місці події встановили, що 41-річний місцевий житель, водій «ВАЗ-2101», заїжджав на подвір’я власного господарства заднім ходом, як в авто врізався мотоцикліст.

Унаслідок зіткнення до лікарні доставили водія та пасажира двоколісного транспортного засобу. У 15-річного мотоцикліста діагностували перелом — після надання медичної допомоги його відпустили. 16-річний односелець від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні наступного дня.

Правову кваліфікацію кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, змінено на частину 2 цієї ж статті — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі слідчого управління.


Відділ комунікації поліції Рівненської області