Від ножового поранення помер 25-річний житель Рівненщини

Підозрюваного в умисному вбивстві  уродженця села Переділи помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про взяття його під варту.

Слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення встановила, що 36-річний житель Клевані у власному будинку розпивав алкогольні напої разом зі своїми двома знайомими-односельцями. Близько 22-ї години між гостями виник конфлікт, під час якого 53-річний чоловік умисне завдав удар ножем в спину 25-річному та залишив місце події. Власник помешкання викликав поліцію та «швидку», медики якої лише констатували смерть потерпілого.

Відповідно до лікарського свідоцтва 25-річний чоловік помер внаслідок проникаючого ножового поранення задньої поверхні грудей із пошкодженням легені, масивної крововтрати та внутрішньо-грудної кровотечі.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Рівненського районного відділення повідомили йому про підозру та готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Підозрюваний — раніше судимий за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, заподіяння тілесних ушкоджень і неодноразово притягувався до відповідальності за порушення правил адміністративного нагляду та дрібне хуліганство.

Тепер за скоєне йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області