Від чумацьких правил до страхових традицій

Святкові цитати

Петро Ярощак, директор “Оранти” з 1991 до 2008 року: “Оранту з колії не вибити! Вірю, що зустрінемося на 100-річчі!” .

Станіслав Каблак, начальник контрольно-ревізійного управління в Рівненській області: “Постійні та перевірені часом стосунки завжди додавали “Оранті” авторитету”.

Михайло Косарєв, директор ТзОВ “Рівненська сірникова фабрика”: “Оранта” – наш партнер. Ми співпрацюємо тривалий час, тому впевнилися: це надійний гарант”.

Юрій Маслій, начальник РВ ПАТ “Укрсоцбанк”: “Просто грамоти нині вже неактуальні, отож нехай щастя приносить зеленоокий котик”(медаль зі срібної колекції).

Із святкової промови Тетяни Кедрук, директора НАСК “Оранта”: “Успіх Компанії кується завдяки відданій праці усіх наших працівників. Приємно, що наші працівники впродовж років залишаються з Компанією, з вірою в неї та власний талант ”.

 

 Цифри

НАСК “Оранта” заснована 1921 року.

Загальна кількість відділень по Рівному та області: 19.

Кількість працівників: майже 500 чоловік (в т.ч. страхові агенти).

Страхові виплати: за 2010 рік - 5 млн. грн., за 9 міс. 2011 року – 4 млн. грн.

Середній вік страхового агента: 45 років.

Рекордний період роботи в “Оранті”: 30 років.

Максимальний термін страхових стосунків з постійними клієнтами: до 50 років.

 

Серед гостей–партнерів:

Василій Рудницький, керівник прес-служби Рівненської єпархії УПЦ Київського патріархату, Олексій Самчук, заступник начальника управління держдепартаменту України з питань виконання покарань у Рівненській області, представники обласних ЗМІ.

 

Жоден із успішних та передових працівників-страхових агентів, керівників відділень не залишився без відзнаки. Урочисто вручалися премії та грамоти. Відзначаючи славну дату, НАСК “Оранта” подбала і про клієнтів: до свого ювілею дарує всім святкові знижки на страхування майна “Акція “Cвяткові ціни”, а автовласникам – два місяці безкоштовного страхового захисту при придбанні річного КАСКО.

Хочеться відзначити, що, мабуть, саме в цьому віці Компанії вкрай важливо шукати нові шляхи та розвивати нові напрями, експериментувати та отримувати вагому перемогу на усіх “бойових” точках.

Щиро бажаємо орантівцям гордо та гідно носити звання найповажнішої та найдосвідченішої страхової компанії України.

 Насамкінець

– Тетяно Дмитрівно, що б Ви побажали особисто собі та Компанії? – запитую у її директора.

 – Щиро бажаю якнайшвидшого наближення українських економічних реформ та громадянської свідомості до зразків європейського рівня. А це неодмінно сприятиме розвитку цивілізованих страхових стосунків в Україні.

• Діна Мазуркевич