Від 7 до 12 років за пару тисяч гривень

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 11:30 невідомий чоловік у балаклаві зайшов у приміщення закладу та, погрожуючи працівникам предметом, зовні схожим на пістолет, заволодів грошима у сумі 2700 гривень та втік. 

Слідчі Рівненського відділу відділу поліції за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення). 

Проведеними розшуковими заходами рівненським оперативникам вдалося вийти на слід зловмисника та встановити його особу.  Ним виявився раніше судимий 30-річний рівнянин. Попри те, що зловмисник своєї вини не визнає, поліцейські зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. 

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Рівненський міський суд задовольнив його частково та «відправив» місцевого жителя під цілодобовий домашній арешт. За скоєне нападнику загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.