Вибух у Радивилові: у лікарні помер ще один постраждалий

У лікарні помер 52-річний чоловік, який постраждав внаслідок вибуху 31 серпня у Радивилові. Життя потерпілого не вдалося врятувати, попри вжиті реанімаційні заходи та надану необхідну медичну допомогу. 

Як йдеться у повідомленні поліції, віідповідно до лікарського свідоцтва, смерть 52-річного жителя Радивилова настала внаслідок масивної крововтрати, внутрішньої черевної кровотечі, закритої тупої травми живота із ушкодженням внутрішніх органів черевної порожнини.

Нагадаємо, вибух стався 31 серпня близько 10:30 на території шиномонтажу у гаражному боксі. Слідчо-оперативна група встановила, що 52-річний власник приватного підприємства виконував зварювальні роботи паливного бака, знятого з вантажівки. Під час зварювання стався вибух газоповітряної суміші, внаслідок якого травмувався сам виконавець і 19-річний молодий чоловік, який знаходився поруч.

19-річний потерпілий помер під час надання медичної допомоги внаслідок отриманої відкритої черепно-мозкової травми, переломів кісток черепа із крововиливами, а 52-річного чоловіка госпіталізували. Після проведення повного обстеження у нього діагностували тяжкі травми, які виявилися несумісні з життям.

Досудове розслідування за фактом порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людей, за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України триває.