Велике будівництво: на Рівненщині триває ремонт 10 кілометрів дороги

У селі Трипутня Дубровицького району триває поточний середній ремонт дорожнього полотна. Його відновлюють рамках президентської програми «Велике будівництво».

Завершення ремонтних робіт із нетерпінням чекають жителі п’яти сіл – Кривиця, Літвиця, Грані, Залішани, Трипутні. Усього у цих селах проживає майже півтори тисячі людей.

 

 

Так, замість старої бруківки буде нове асфальтне покриття. Адже щодня по розбитій 10-ти кілометровій дорозі везуть дітей на навчання у школи, цим же маршрутом їде швидка, а також жителі, які працюють за межами населених пунктів.

 

Голова Дубровицької РДА Олександр Гузич розповідає, що ця дорога пролягає до важливих соціальних об’єктів:

«Ця дорога веде до шкіл в селах Трипутня і Літвиця, та до амбулаторії в селі Кривиця, яка невдовзі запрацює. Люди давно просити звернути увагу саме на цю ділянку дороги, тож тепер усім районом чекаємо позитивні дорожні зміни»

 

 

Нині  будівельники виконали підготовчі роботи, завезли необхідну кількість щебеню та проклали вже 1,5 км асфальтного полотна.

«Цьогоріч зменшено частку ямкового ремонту та збільшено відсоток капітального ремонту доріг області. Тож можемо говорити про якісний перебіг ремонтних робіт, які згодом триватимуть ще по 10 напрямкам. На сьогоднішній день в рамках «Великого будівництва» відновлюємо дві дороги, ще на десяти – тривають тендерні процедури», - зазначає заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

 

Прес-служба Рівненської ОДА