Важлива подія в Острожці

В Острожці Млинівського району відкрито   центр надання адміністративних послуг. Такого роду установа - вже п'ята, яка  запрацювала в об’єднаних територіальних громадах області.

Проєкт вдалось реалізувати завдяки підтримці Програми ULEAD з Європою, повідомляє прес-служба ОДА.

Так, приміщення ЦНАПу повністю облаштували на 6 стаціонарних, а також одне віддалене робочі місця. Розширили приміщення, провели ремонт та повністю облаштували його для потреб людей з інвалідністю.

ЦНАП в Острожці надаватиме 132 послуги для 6, 5 тисяч мешканців громади, а також для жителів сусідніх ОТГ. Як розповіли в департаменті економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА, наразі в області утримується позитивна тенденція до збільшення кількості ЦНАПів.

Так, упродовж останніх років на Рівненщині реалізовано низку проєктів за кошти міжнародної технічної допомоги ЄС, у рамках яких створено ЦНАПи в громадах Вараша, Миляча, Радивилова та Клеваня, а тепер й у Острожецькій ОТГ.

 Крім того у цьому році планується відкриття центрів адмінпослуг у Козинській та Висоцькій ОТГ, а також завершення модернізації ЦНАПу у Миляцькій громаді.