В ЦНАПі Костопільської міської ради розпочалися ремонтні роботи

Адміністративні послуги стануть ще доступнішими у громаді в оновленому приміщенні ЦНАПу.Щоб переконатися у своєчасності та якості виконання будівельних робіт сьогодні в Центрі відбулася робоча нарада за участі Олександра КОВАЛЯ, голови Рівненської РДА, Юрія КУЗНЮКА, заступника міського голови, керівників окремих структурних підрозділів та виконавцем робіт.

Будівельники вже демонтували стіни, стелю, виконують монтаж нової мережі електропостачання.

Посадовці наголосили підряднику на термінах виконаннях робіт.

Нагадаємо, відповідно до рішень Комісії з відбору об’єктів, фінансування яких здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, Костопільська міська територіальна громада отримала з державного бюджету 2 мільйони 56 тисяч гривень, що становить 70 відсотків вартості робіт. У бюджеті громади на 2021 рік передбачено 882 тисячі гривень, що становить 30 відсотків від вартості проєкту.
Загальна вартість робіт близько 3 мільйонів гривень. Ці кошти буде використано на реконструкцію частини приміщень адміністративної будівлі під Центр надання адміністративних послуг по вул. Незалежності, 7. Також буде закуплено нові сучасні меблі та техніку, які необхідні для ефективного надання громадянам адміністративних послуг.

ЦНАП обслуговуватиме майже 45 тисяч жителів громади та надаватиме понад 200 послуг, в тому числі і жителів сусідніх громад.

Відділ інформаційно-організаційної діяльності управління «Секретаріат» Костопільської міської ради