В Рівному виступить, відомий мільйонам українців, скрипаль-віртуоз, Святослав Кондратів

Святослава Кондратіва сьогодні називають першою скрипкою України. Власне, він – один з небагатьох, хто намагається нести інструментальну музику в маси, поєднуючи у програмі своїх виступів класичні твори із власними композиціями. «Інструментальна музика нічим не відрізняється від іншої комерційної», – запевняє музикант, додаючи, що це тільки українська публіка поки що не готова сприймати цей продукт і платити за нього.

Якщо ви досі не відвідали жоден концерт Першої скрипки України – Святослава Кондратіва (а їх за останні 5 років було більше 200 тільки в Україні), ви багато втрачаєте. Адже кожна зустріч з Маестро – це вибух гарячої суміші енергії та харизми, творчості та безмежного таланту Артиста! Він закохує в свою скрипку навіть тих, хто думає, що ніколи не полюбить її. Святослав Кондратів разом з ЇЇ Величністю Королевою Музики творить на сцені справжні дива. Вона в його руках сміється, плаче, співає, шепоче, мурчить… 

Велика ексклюзивна програма, яку підготував Маестро спеціально до Дня Святого Валентина та Свята Весни охопить найвідоміші та найромантичніші композиції Артиста – “Love Story”, “True Love”, “Дорога в дюнах”, “Hola, Barcelona”, “Legzira”, “Скрипка плаче, скрипка сміється”, “Карнавал”, “Parga”, “Copacabana”, “Купала”.

Проект Святослава Кондратіва #СвітОчимаСкрипаля відомий дивовижними музичними відео, які знімає скрипаль у найпрекрасніших куточках світу – Канарських островах, Метеорах Греції, дюнах Сахари, Норвежських фіордах, Парижі, Венеції, Барселоні та ін. Музика Маестро вже підкорила серця тисяч шанувальників по всій Україні та за її межами. Більше 300 концертів, які дав скрипаль разом зі своїм бендом на провідних концертних майданчиках країни підтверджують високий рівень та популярність Артиста.

Його по праву називають Першою скрипкою та найромантичнішим скрипалем України! Стильний та харизматичний Святослав Кондратів підкорює своїм шармом, віртуозністю та талантом з перших хвилин! А енергетика, яка панує на сцені, оригінальний відеоряд та живий звук зачаровують та переносять слухачів у музичну казку, з якої не хочеться повертатись!

Протягом всього концерту на великому екрані транслюватимуться кліпи, відзняті в найпрекрасніших та найдивовижніших місцях світу – фіордах Норвегії, дюнах Сахари, Канарських островах, Венеції, Барселоні, африканському узбережжі Атлантики, Греції.

А ще Ви першими в Україні почуєте нові композиції Маестро та побачите нові вражаючі відео до них.

Придбати квиток за посиланням.

 
Святослав Кондратів | МБК

17 лютого в Рівному!???? Найромантичніший скрипаль України!?????? Квитки: https://bit.ly/Kondrativ_Rivne Posted by Sviatoslav Kondrativ on Friday, January 14, 2022