В Острозі відбувся благодійний турнір із паркового волейболу

В Острозі провели відкритий міжобласний профорієнтаційний турнір із паркового волейболу «Разом до перемоги». Змагання, що відбулися 16 липня на базі Національного університету «Острозька академія», також мали статус благодійних.

Участь у змаганнях узяло вісім команд «Поліція» (Острог), «ХАЕС» (Нетішин), «Орлики» (Острог), «Зірки», «Кросворд» (КДЮСШ Нетішина), «Академія», «Оженин» (Острозька громада), «Копитків» (Здолбунівська громада).

Після кількагодинних напружених ігор визначилися переможець і призери змагань. Перше місце між собою розіграли гості з Нетішина – золоті нагороди у команди Хмельницької атомної електростанції (склад команди: Дмитро Олійник, Олександр Чернюк, Володимир Березський, Іван Маркевич), а срібло дісталося юнакам КДЮСШ (команда «Кросворд» у складі Назара Клебана, Івана Гуменюка, Федора Лозюка і Захара Климчука). Бронзовими призерами стали «Орлики» з Острога (Іван Гурій, Назар Власюк, Антон Конончук, Дмитро Бережнюк). На четвертому місці фінішували волейболісти з Оженина.

На закритті турніру виступили співорганізатори – директор спорткомплексу НаУОА Валерій Ящук і головний спеціаліст управління освіти, молоді і спорту виконкому Острозької міськради Дмитро Білюк, які говорили про високий рівень турніру, безкомпромісну боротьбу на майданчику, заохочували займатися спортом і запрошували на навчання в Острозьку академію.

Під час турніру вдалося зібрати 4200 гривень, які найближчим часом передадуть на потреби Збройних сил України.

Джерело:    sport.rayon.in.ua

Джерело: sport.rayon.in.ua