В останню дорогу провели десятьох Героїв на Рівненщині

У Рівненському районі попрощалися з чотирма військовослужбовцями, які полягли за Україну: в Рівному із Сергієм Шарудою, Сергієм Савчуком та Сергієм Джурічем та у Здовбицькій громаді з Віталієм Міловановим.

За інформацією «Рівненських новин».

41-річний радіомінер, молодший сержант Сергій Шаруда загинув 18 січня під час артилерійського обстрілу на Донечинні. У воїна залишилася дружина та двоє синів.

30-річний командир взводу, старший лейтенант Сергій Савчук загинув 21 січня у бою в районі Соледару на Донеччині. У захисника залишилися чотирирічний син, дружина, батьки, брат та дві сестри.

40-річний старший солдат Сергій Джуріч загинув 16 січня під час оборонних дій на Донеччині. В полеглого бійця залишилася матір, син, сестра та племінниця.

49-річний солдат Віталій Мілованов із села Уїздці загинув 18 січня під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Часів Яр Донецької області. В захисника залишилися старенька матір та двоє неповнолітніх синів.

Сарненщина попрощалась із чотирма загиблими воїнами.

У Сарнах провели в останню дорогу захисників Сергія Радька та Володимира Красніка.

24-річний Сергій Радько став на захист рідної землі ще у березні, підписавши контракт на службу. Був молодшим сержантом у прикордонній службі. Загинув 21 січня під час виконання бойового завдання в районі н.п. Кармазинівка Луганської області.

41-річний Володимир Краснік із першого дня війни став на захист Батьківщини. Загинув 16 січня під час виконання бойового завдання в районі н.п. Кліщіївка Донецької області. У Героя залишилась дружина та діти.

Жителі села Глущиця попрощались із загиблим сержантом прикордонної служби Олександром Одарчуком. Його призвали на службу за мобілізацією 12 березня. Воїн загинув 18 січня під час виконання бойового завдання, боронячи східні рубежі України.

Немовицька громада провела в останню дорогу загиблого воїна Володимира Онісковця. Життя молодшого сержанта обірвалося під час захисту Херсонщини від окупанта. Поховали захисника в рідному селі Тинне.

У Вараші попрощалися з загиблим військовослужбовцем Іваном Телюком. Йому назавжди залишиться 29 років. Воїн загинув, виконуючи разом із побратимами бойове завдання у районі с.Діброва в Луганській області. Без батька залишилося двоє маленьких дітей… Поховали воїна на кладовищі села Новаки Каноницької громади.

У Демидівській громаді в останню дорогу провели захисника Андрія Масюка. Його призвали на військову службу в серпні 2022 року. Загинув воїн 19 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області. Андрія Мисюка поховали в рідному селі Пляшева.