В оселі березнівчанина з газової плити потекла вода (відео)

фото ілюстративне


Вчора 30 січня о 18.30 на номер аварійно–диспетчерської служби Сарненського відділення АТ «Рівнегаз» надійшло повідомлення із міста Березне, вул. Ціолковського, 10. Споживач повідомляв, що в нього із газової плити потекла вода. Згодом про відсутність газопостачання надійшло ще одне повідомлення за цією ж адресою, повідомляє АТ "Рівнегаз"

Бригада АДС Березнівської дільниці оперативно виїхала за вказаною адресою і перекрила газопостачання. Як з’ясувалося згодом, один із споживачів цього 12-квартирного будинку самовільно ремонтував газову колонку та переплутав водопровідну та газову трубу. В результаті цього заповнив систему газопостачання будинку водою і вивів з ладу всі лічильники обліку.
Наразі аварійно-відновлювальна бригада проводить ремонтні роботи для оперативного відновлення газопостачання у квартирах всіх споживачів будинку.
На споживача, який грубо порушив Правила безпеки систем газопостачання, складено відповідний акт. Тож йому доведеться відшкодувати всі збитки, завдані мешканцям житлового будинку, лічильники обліку яких виведено з ладу.
АТ «Рівнегаз» вкотре закликає споживачів природного газу не прорушувати Правила безпеки не проводити самостійно роботи по ремонту, реконструкції чи заміні газових приладів і не наражати на небезпеку себе та своїх рідних.