«В об’єктиві натураліста-2022»: стартував обласний етап Всеукраїнського фестивалю

Комунальний заклад Рівненської обласної ради «Станція юних натуралістів» оголосив про початок відбору конкурсних робіт для участі у Всеукраїнському юнацькому фестивалі «В об’єктиві натураліста».

Цьогоріч тема конкурсу має назву «Дива природи. Явища навколо нас». Тобто оцінюватимуть роботи, які розповідають про явища природи, про унікальні події, незвичні, цікаві ракурси довкілля.

Стати учасником фестивалю можна за кількома номінаціями: «Фото», «Відео», «Анімація».

Однак, наголошують організатори, до робіт є чіткі вимоги. Світлина чи фільм повинні бути авторськими, індивідуальними та емоційними. Автор повинен дотримуватися правил композиції та пропорційності, колористики та освітлення. У той же час, незвичні ракурси та експерименти також вітатимуться.

Щодо техніки, яку автор використовує під час зйомки, обмежень немає. Це можуть бути твори, відзняті і на смартфон, і на професійну камеру. В усіх трьох номінаціях прийматимуть по одному твору від учасника.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланнями:

https://www.facebook.com/NaturalistRivne/posts/904690426846720

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQCnoJKqDF45XrsEMbpuu6lMPmD7mAgod1fVDTNenQ-S6G2Q/viewform?fbclid=IwAR1AVwmpQrQU8wMCrhrFV65D6ou5KX_BkZRT2lo-fNfpF_BbGTzW3GWijwo