В Дубровицькій громаді відкрили меморіальний знак до дня Захисників і Захисниць України та 80 річниці з Дня створення УПА

 Напередодні дня Захисників і Захисниць України та 80 річниці з Дня створення УПА відкрили меморіальний знак малому Державному Гербу України із флагштоками на яких майорять Державний Прапор України та Прапор УПА.

Відкриття меморіального знаку малого Герба України при в’їзді в Дубровицю, має свій особливий символ, тому що Дубровиця більше тисячі років тому під гербом - тризубом Володимира Великого була одним із центрів Київської Русі.

Тут на нашій землі під синьо - жовтими та червоно - чорними прапорами УПА точилися кровопролитні бої за вільну, незалежну Україну.

Сьогодні наші воїни, наші земляки під цими знаменами героїчно захищають незалежність і територіальну цілісність України.

Від імені міської ради, нашої Дубровицької громади дякую голові ОДА Віталію Ковалю, командувачу військ Оперативного командування «Захід» генерал – майору Сергію Літвінову та депутату обласної ради Віталію Суховичу за встановлення меморіального знаку – символам нашої державності.

Бажаю нашим захисникам Божого захисту від ворожих куль і снарядів, миру, міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у нашу Перемогу.

Слава Україні! Героям слава!

Міський голова Богдан МИКУЛЬСЬКИЙ